Välkommen till Pffs höstfest 17 nov på USA Today!

Välkomna till PFF’s höstfest på USA Today den 17 november. Vi återupptar en gammal tradition att bjuda in alla medlemmar till en gemensam höstfest. I år samlas vi på restaurang USA Today vid Partille station mellan 18.30 – 23.00, för att umgås och äta gott. Vi ser fram emot att se så många medlemmar som möjligt på festen.

Föreningen subventionerar matkostnaden för upp till två deltagare per medlemskap. Kostnaden per deltagare blir 250 kronor (måltiden (trerätters med ett glas öl/vin/alkoholfritt) och önskar någon ytterligare dryck kan detta köpas individuellt på plats).

Menyer:

1.Förrätt, mixtallrik med lufttorkad skinka, salami, ost, oliver och ruccola.

Varmrätt, grillad fläskfilé serveras på tallrik med broccoli och kantarellsås.

Kaffe/efterrätt äppelpaj.

Dryck, ett glas öl/vin/alkoholfritt. 

2.Förrätt, vitlöksbröd, tilltugg.

Varmrätt, pasta med tomatsås, soltorkade tomater, ost och ruccola.

Kaffe/efterrätt äppelpaj.

Dryck, ett glas öl/vin/alkoholfritt.

Anmälan till föreningen senast den 9 november genom att betala via Swish 123 150 7706 och skriva namn och vilken meny som önskas. Har du inte Swish kan du få hjälp genom att skicka mail till kassor@ppff.se. Vid sjukdom kan återbetalning ske t.o.m. den 16 november.