Påskbrasa 8 april

Varmt välkomna att delta vid PFFs traditionsenliga påskbrasa på påskafton, lördagen den 8/4. Vi samlas på fotbollsplanen vid Mikaelivägen och tänder brasan kl. 18. Föreningen kommer att bjuda på grillad korv med dryck.

Från och med tisdagen den 4/4 är ni välkomna att lämna trädgårdsavfall såsom ris, torra grenar och julgranar inom markeringarna på fotbollsplanen. Det är endast tillåtet att lämna trädgårdsavfall, ej gamla möbler, rester från husrenovering eller liknande.

Ansvariga eldvakter är Mattias Eek och Daniel Eek. Vi hoppas på god uppslutning och förväntar oss att vi blir flera som hjälper till att sköta elden och vakta den tills den har brunnit ut. En god princip är att om man bidrar till att bygga brasan med trädgårdsavfall, så bidrar man även till att elda upp det.

Hoppas vi ses vid påskbrasan!

/Styrelsen