Förbeställ boken om Villastaden Paradiset till specialpris

Nu kan alla medlemmar förbeställa boken som föreningen tillsammans med Partille hembygdsförening tagit fram, till specialpris. Det blir en trevlig och välgjord bok, med unika bilder och berättelser kring villastadens cirka 120 åriga historia.

ENDAST FÖR MEDLEMMAR – Begränsad upplaga till specialpris

Boken kommer att innehålla omkring 200 sidor, fulla med fotografier och berättelser om villastadens cirka 120 åriga historia. Det blir en bok av hög kvalitet, inbunden, format 21×24 cm, i färg och utgivningen blir november 2020.

Det ordinarie priset på boken kommer att vara 295 kronor per styck. Dock kommer första upplagan att vara begränsad och baseras på de förbeställningar som görs. Specialpriset för medlemmar vid förbeställning är 195 kronor per styck. Överblivna exemplar från första upplagan kommer efter november att säljas av Partille hembygdsförening till ett medlemspris om 250 kronor styck.

Boken kommer inte att finnas generellt tillgänglig i bokhandeln, utan trycks endast i efterfrågad upplaga, till självkostnadspris. En mindre överupplaga kommer att finnas och alltså säljas via Partille hembygdsförening, men till ett högre pris, då specialpriset vid förbeställning är sponsrat av Paradisets fastighetsägareförening för dess medlemmar.

Säkerställ dina exemplar av boken till specialpriset 195 kronor styck genom att förbeställa nu. Swisha pengarna till Paradisets Fastighetsägareförening, nr 123 150 7706, och i meddelandet anger du: ditt namn, ditt telefonnummer och antalet böcker du beställer. Det går även bra att göra inbetalningen till föreningens Plusgironummer 42 48 74-6 (ange ditt namn, ditt telefonnummer och antalet böcker du beställer).

För er som ännu inte betalt medlemsavgiften för 2020, går det bra att göra det på en separat inbetalning (200 kronor) till samma Swishnummer/Plusgiro-nummer, ange då i meddelandet: ditt namn, din gatuadress, din epostadress och ditt telefonnummer.